Vår klubbverksamhet

Här kommer du inom kort att hitta information om Bodens Golfklubbs olika verksamheter.

Klubbverksamhet

Aktivitet och verksamhet

Vid Bodens golfklubb pågår flertalet aktiviteter och verksamheter som riktar sig till alla golfare inom klubben. Klubbens mål med vår verksamhet är att vi skall stötta och utveckla golfen som sport men även främja sällskapsspel och bidra till en god klubb anda.

Nyfiken eller intresserad av mer information kontakta klubben på info@bodensgk.se

Exempel på klubbaktiviteter:

• Träningsgruppen barn och ungdomar
  • Tävlingsgrupp NVGF ungdom
  • Grillkvällar
  • Seniorgolf sällskapsspel och match•Riktad träning damer•Q-golf (tävling och sällskapsspel)
  • Länslag seniorer (damer och herrar)
  • Elitlag (seriespel och träning)
  • Utbildning (vägen till golf, golfens regelverk, tävlingsledare mm)
  • Klubbarrangerat tävlingsprogram
  • VIP-event och tävling (företagsgolf)
  • Mycket mer

SPELA GOLF

Du har väl inte missat vår nybörjarkurs?

Klubbverksamhet

Seniorer

Seniorer 55+ ”Gubbgolf” Säsongen 2021

Mycket välkomna till en ny säsong fullbokad med trevlig golf
som även i år kommer att CORONA-anpassas.

Alla ”gubbar” från ca 55 är får vara med. Du behöver inte vara medlem i Bodens GK, det går bra med vilket annat medlemskap som helst.

Anpassningens VIKTIGASTE DEL är ert EGET ANSVAR att se till att hålla avståndet till medspelare och att ni är friska och glada.
I övrigt så kommer alla andra åtgärder att framgå med önskvärd tydlighet i samband med uppstarten varje tisdag. Det innebär bl.a.

• Att så långt möjligt betala med Swich…men det kommer även att funka med riktiga pengar
  • Inte byta scorekort med varandra
  • Lottningen kommer att genomföras på ett led ”utan anstormning”
  • Handsprit kommer att finnas tillgängligt

Vi spelar varje tisdag morgon från det att banan öppnar, delvis el. på provisoriska greener, intill den stänger, med starttid mellan 0800-0930 och ni skall vara på plats och ha betalt senast kl 0740. Anmälan i GIT, Gubb- och Q-golf (separata tävlingar) senast måndag kl 1800. Om ni missar anmälan är ni välkomna i alla fall, vi löser det också.  När annan tävling/motsv går på tisdagar flyttas gubbgolfen till annan dag som meddelas i god ordning. Startordningen lottas och det kostar 40 riksdaler per gång. Vinnaren i respektive klass ansvarar för ”det administrativa” nästa tävling om inte Torbjörn som vanligt kan göra det. Klasserna är A upp till 23 hcp, B från 23,1 hcp.

Det vi får in går till priser i form av korv från Pettersons Chark i Boden, eventuella uppvaktningar /kondoleanser och till FESTEN. ALLA som spelat gubbgolf, oavsett antal gånger, är naturligtvis varmt välkomna till festen. Minsta insats för den enskilde brukar hamna på 360:-, alltså motsvarande 9 tisdagars spel. Den kostnaden grundar sig på erfarenhet från tidigare år. Kommer det att kosta mer så tar vi ut den avgiften i samband med festen. En inriktning i tid för festen…runt mitten av oktober. (OBS, i år har vi pengar kvar från inställd fest i fjol)

Vi skall ha roligt, alltså inte bara spela ”tävlingsgolf”, utan ibland någon annan variant som poängbogey, parspel/ lagspel, ’Spanjoren’ mm….kom gärna med förslag. Vid parspel/motsv lottas lagen naturligtvis ihop.

Preliminärt blir det tisdagen den 7/9 eller14/9, där vädret får avgöra vilken vecka det blir.

Ni ”gubbar” som vill vara med i Gubbmästerskap/MATCHSPEL tecknar er,
senast den 30/6, på listan som finns anslagen i golfhuset.
Roger Nyström kommer som vanligt att hjälpa till med lottning, regler, spelprogram mm.
– matchschema kommer att finnas i anslaget i klubbhuset
– spelomgångarna måste vara spelade före visst datum (kommer att framgå av spelprogrammet)– avgift om 50 kronor tas ut och som kommer att fördelas med hälften till vinnaren, 1/3 till tvåan samt 1/6 till trean.
– prisutdelning i samband med Gubbafesten i höst.

Information kommer att ges via e-post, klubben hemsida och varje tisdag morgon.
Återigen, mycket välkomna /Hans  070-62 46 983   hanskarlgren@outlook.com

Tallkronsvägen 2
961 51 Boden

Reception bemannad:
Måndag – Torsdag & Söndag: 08:00 – 20:00
Fredag – Lördag: 08:00 – 18:00
Öppettider kan variera.

Reception:  0921-720 51
Banchef:  070-290 39 33
Proshop:  0921-720 65

Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. 2016 firade klubben 70 år, och 18-håls banan i Sävast invigdes 1992.