Företag

Här hittar du som företagare information om Bodens Golfklubbs produkt, erbjudande och våra partners.

Golf bag standing on a grass field, people in the background

Vår Produkt

golf instructions

Våra Erbjudanden

Golf Lessons. A golf Instructor and a boy practicing on a Golf Practice Range

Våra Partners

Företag / Produkt

Är du vår nästa företagspartner?

Bodens Golfklubbs ambition är alltid att överträffa våra partners förväntningar och har därför är vi ständigt i utveckling när det gäller samarbetsformer och produkter.

Vårt mål är att leverera kvalitet i alla led och vet att vi kan erbjuda en fantastisk golfbana med möjlighet till golf under midnattssol under högsommaren.

Klubbens olika paket och lösningar är väl anpassade till dig som företagare eller förening. Vi tillser att du får ut det bästa möjliga av ditt samarbete, arrangemang eller event med oss. Vi har stor erfarenhet och kunskap när det kommer till tävling, event och andra arrangemang vid vår golfklubb och golfanläggning.

Våra huvudsakliga samarbetsformer:

 • Samarbetsavtal hål
 • Samarbetsavtal klubbhus
 • Samarbetsavtal anläggning
 • Partneravtal media
 • Sponsoravtal tävling
 • Tävling / event

Vi skräddarsyr er dag hos oss utifrån önskemål och behov så kontakta oss redan idag om du vill att vi besöker dig eller bara är nyfiken!

Handshake

Är du vår nästa företagspartner?

Bli Medlem

Hos oss är det enkelt att bli medlem!

FÖRETAG / ERbjudande

Våra erbjudanden

Här kan du läsa mer om Bodens Golfklubbs olika erbjudanden. Hos oss finns det något som passar alla.

Mest omfattande samarbetsformen för dig som företagare som vill synas tydligt och ta del av och stödja klubbens verksamhet på ett tydligt och aktivt sätt.

Som partner får du ett hål uppkallat efter dig och har möjlighet att marknadsföra företaget på ett tydligt sätt i klubbens olika informations och marknadskanaler.

Standardavtalet omfattar:

 • Hål uppkallat efter sig med företagslogotype på teeskylt
 • 1st parkeringsplats i anslutning till klubbhusparkeringen
 • Egen VIP-tävling 2 timmar (starttid)
 • Presentation av företagets logotype på klubbens digitala samarbetstavla
 • Presentation av företagets logotype med kort information på klubbens hemsida
 • Partnermöte tillsammans med övriga huvudparters
 • Partnerarrangemang med gemensam resa med tävlings arrangemang till självkostnad för 2 personer


Kostnad:


Varierande kostnad mellan hålen från 20 000SEK och uppåt beroende på exponeringsmöjligheter och hålets placering.

Primärpartner samarbete för dig som företagare som vill synas tydligt och ta del av och stödja klubbens verksamhet på ett tydligt och aktivt sätt. Som partner är du en av våra exklusiva klubbhuspartners som kommer vara en del av klubbens satsning på utvecklingen av klubbhusområdet. Som partner kommer du att tydligt synas i anslutning till klubbhuset, exponering på klubbens restaurangmenyer och printprodukter. Standardavtalet omfattar:

 • 3 skyltar med företagets logotype i anslutning till klubbhuset.
 • 1st parkeringsplats i anslutningtill klubbhusparkeringen
 • Egen VIP-tävling 2 timmar (starttid)
 • Presentkort i restaurangen
 • Greenfee block á 10 biljetter
 • Presentation av företagets logotype på klubbens digitala samarbetstavla
 • Presentation av företagets logotype med kort information på klubbens hemsida
 • Partnermöte tillsammans med övriga huvudparters
 • Partnerarrangemang med gemensam resa med tävlings arrangemang till självkostnad för 2 personer

Kontakta klubbens ordförande för mer information ordforande@bodensgk.se

För dig som vill synas och ta del av och stödja klubbens verksamhet. Som anläggningspartner får du möjlighet att sätta upp reklam på klubbens golfbilar eller anläggningsfordon.

Standardavtalet omfattar:

 • Reklam på en golfbil eller på ett anläggningsfordon
 • Egen VIP-tävling 2 timmar (starttid), vid 3-årsavtal
 • Möjlighet att fritt nyttja golfbil 5ggr / säsong
 • Presentation av företagets logotype på klubbens digitala samarbetstavla
 • Presentation av företagets logotype på klubbens hemsida
 • Partnermöte tillsammans med övriga huvudparters
 • Partnerarrangemang med gemensam resa med tävlings arrangemang till självkostnad för 1 person

Kostnad:

Standardavtalsomkostnaden ligger på 15 000SEK.

En möjlighet för ditt företag eller förening att marknadsföra sig på olika kanaler och platser i och omkring klubben och verksamheten.

Avtalets omfattning kan öppna upp möjlighet till ytterligare marknadsföringsplatser (digitala) eller att delta vid partnerarrangemang med resa och tävling.

Standardavtalet omfattar:

 • Reklamplats i anslutning till klubbhus och övriga fasta anläggningar
 • Partnermöte tillsammans med övriga huvudparters
 • Presentation av företagets logotype på klubbens hemsida
 • Beroende på storlek av avtalsomfattning kan även andra delar läggas till avtalet
  • VIP-tävling
  • Presentation av företagets logotype på klubbens digitala samarbetstavla
  • Partnerarrangemang med gemensam resa med tävlings arrangemang till självkostnad

Kostnad:

Varierande kostnad beroende på exponering och omfattning,
pris från 10 000SEK

En viktig del av vår klubbs verksamhet som ger dig som företag eller förening en möjlighet att vara del av vår klubbs tävlingsverksamhet. Som tävlingssponsor kan du ges möjlighet att få en av klubbens ordinarie tävlingar uppnämnd efter ditt företag eller förening.

Standardavtalet omfattar:

 • Reklam i anslutning till tävling


Kostnad:

Huvudsponsorskap för ordinarie tävlingar i tävlingsprogrammet 8 000SEK.

Möjlighet finns att dela tävling mellan 2 företag/ tävling.
Man kan som företag stå för prisbord med produkter motsvarande ett marknadsmässigt värde motsvarande 8 000SEK.

Företagsarrangerad tävling där du som kund tillsammans med vår personal bokar upp en eller flera timmar för ett eget tävlingsarrangemang.

Vi stödjer dig som kund med allt från lottning och startlista, utskrifter av scorekort, resultatservice och skyltar till deltävlingar, närmast flagg/längsta drive.

Produkten bokas per heltimme.

Kostnad per timme, vardag 8 500SEK

Kostnad per timme, helgdag 12 000SEK

För information om våra tillägstjänster och priser läs mer här

Våra Golfpaket

Vi erbjuder övernattning och golfspel!

Företag / Partners

Träffa våra partners

Officiella hålpartners

Boden Rör grundades 1979. Ägare och grundare är Torgny Berglund och företagets marknadsområde är Boden Luleå i Norrbotten.
Vi är idag 14 anställda varav 7 st montörer. Våra kunder är både privatpersoner, små och stora företag, stat, kommun och landsting.
Företaget utför alla typer av vvs installationer och service inom värme och sanitetsinstallationer från minsta servicearbete till villa och industri.

En av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra kunder.

Heri AB verkar som grossist inom bygg- och industrisektorn. För närvarande är det 14 st anställda i företaget.
Huvudinriktningen har alltid varit mot företag som står för 90 % av omsättningen dock blir de privata kunderna fler och fler för varje år. 

Vinter Energi utför VVS-Tjänster så exempelvis: Bergvärme, Jordvärme, Sjövärme, Fjärrvärmeväxlare, Luftburen värme, Vedpanna och Radiatorer. Vårt arbetsfält är bland annat Luleå, Boden, Älvsbyn, Piteå och Kalix. Vi har lång erfarenhet och värderar långsiktiga kundrelationer, dessutom jobbar vi bara med välkända varumärken som håller för vår egen övertygelse om kvalité

IT Norrbotten erbjuder ett av Europas största öppna fiberbaserade höghastighetsnät för företag och offentliga tjänster. Vi främjar utvecklingen av nätverk som uppfyller de högsta kraven på kapacitet och kvalitet, samt med hänsyn till olika företags behov

BAM är ett entreprenadföretag som arbetar med allt inom markentreprenader och vårt arbetsområde är Norrbotten och Västerbotten. Vi utför markarbeten till både stora som små företag samt till privatpersoner. Företaget som startades 1998 ingår i koncernen Gimlä i Boden AB och arbetar enligt standarderna ISO 9001/ISO 14001.

Ventilationsfirma IM är ett lokalt privatägt ventilationsföretag och plåtslageri med säte i Boden. Vårt mål är att skapa bra inomhusklimat genom att erbjuda väl fungerande ventilationslösningar anpassade efter kundens önskemål och behov.

Fysioterapeuterna på Boden Fysio har unik kunskap om hur fysisk aktivitet leder till rörlighet och hälsa utifrån varje enskild individs förmåga. Varje människas individuella förutsättningar står i centrum när fysioterapeuter gör sin professionella bedömning.

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Företaget bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning

LMA grundades hösten 1986. Verksamheten startade i liten skala och har sedan dess stadigt vuxit. 1991 flyttade vi in i egenbyggd fastighet (byggyta 625 m²) på Storhedens industriområde i Luleå. Vi har 2 st hyresgäster som hyr ca 200 m². Vi har under de senaste åren redovisat en omsättning på ca 60 miljoner kronor och har under högsäsongen närmare 30 st anställda.

Argocon erbjuder entrepenörs- och konsulttjänster inom mark och anläggning. Vi är ett ungt företag med den flexibilitet det innebär och vi som arbetar på Argocon har dessutom lång och bred erfarenhet av branschen. Detta gör att vi gärna arbetar i komplexa projekt i samverkan med uppdragsgivaren. Vi finns i Luleå. Det vi gör syns i hela Sverige. 

På Lule Grafiska klarar vi riktigt tuffa påfrestningar utan att tappa i effektivitet. Vi accelererar snabbt, och jobbar effektivt med högsta speed i riktigt tvära kurvor. G-kraften är förmodligen vår största konkurrensfördel eftersom våra kunder har bråttom – – tid är pengar!

Lule Grafiska är g-kraften som sätter tryck på alla budskap.

4Sign är Sveriges enda rikstäckande fackkedja inom profilering som kan erbjuda ett komplett produktsortiment. Profilering för oss innebär produkter inom områden såsom Skyltar, Fordonsdekor, Profil och Mässa. 4Sign kan leverera det mesta inom profilering från smått till stort. Vi har också stor erfarenhet av mässproduktion där vi är duktiga på hela processen från projektering till genomförande.

Vi är ett besiktnings- och konsultföretag som verkar inom området brandskyddsanordningar och elanläggningar med hela Norrland som arbetsplats. Vi levererar konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår tjänsteportfölj ryms ett certifierat företag för besiktning av brand- och utrymningslarm och auktorisation hos Elektriska Nämnden för revisionsbesiktning av elanläggningar.

Bodens kommun har cirka 3000 anställda och är en stor del av platsen Boden. 

Boden Business Park är ett kommunägt bolag som hjälper företag att etablera, utveckla eller expandera sin verksamhet i Boden.Vi skapar förutsättningar för att näringslivet ska växa och för att Bodens kommun ska nå sina tillväxtmål.  Boden Business Park är associerad medlem i SISP, ett svenskt innovationsnätverk som utgörs av inkubatorer och science parks.  Från etableringar till game jams och blockchainkonferenser – genom åren har vi fått uppleva vilka fantastiska möjligheter vår landsända har.  Vi på Boden Business Park jobbar hårt för att se till att Boden ska växa. Allt från affärsutveckling till eventplanering ligger på vårt bord. 

Lars-Åke Eriksson grundade enmansföretaget Vittjärvshus i den lilla norrbottniska byn Vittjärv strax utanför Boden. Verksamheten byggde redan då på att sätta kundens valfrihet framför statiska standardlösningar. I dag inriktar vi oss i första hand på nyproduktion. Vår lilla, men viktiga, serviceavdelning ägnar sig åt ombyggnationer och mindre renoveringar i närområdet.

Nåiden är ett privatägt bygg- och anläggningsföretag i norra Sverige med stor erfarenhet av alla entreprenadformer. Med lokalt ägande och engagemang för vår region utvecklar vi samhället tillsammans med våra partners. Även om mycket hänt sedan starten 1974 är det en sak som aldrig kommer förändras.
Förtroende är fortfarande något som förtjänas. Och vi kommer fortsätta bygga på förtroenden i generationer framåt.

Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema. Med 157 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel . Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans sortiment tapeter, golv och kakel/klinker.

Det totala fastighetsbeståndets lokalyta är på ca 50.000 kvm fördelat på ca 40 fastigheter. I dag finns mer än 100 hyresgäster på området t ex : ABL, GodisArenan, Boden kommun, ELON, Vattenfall service, Skyltfabriken, BAM, Svevia, Cliffton, Erixons entr., PEAB Asfalt, Migrationsverket, Lundquist Måleri och Fortifikationsverket

1946-Klubben

Under säsongen 2021 erbjuder vi ett exklusivt medlemskap.

Klubbhus samarbetspartners

Vi hjälper våra kunder att utveckla sitt erbjudande och sina affärer. Det är våra kunder som ska leva ut och svara upp mot varumärke och kundlöfte. Vi arbetar utifrån en definierad modell där vi tillsammans med kunden etablerar en gemensam kartbild av kommunikationsbehovet – internt och externt.

Revis är rådgivande och proaktiva i vårt förhållningssätt gentemot dig som kund.

Vi tillhandahåller kvalitativa och anpassade ekonomitjänster utifrån dina behov och önskemål.

Anläggningspartners

Mediapartners

Bodens kommun har cirka 3000 anställda och är en stor del av platsen Boden. 

Vi som jobbar på Länsförsäkringar är alla norrbottningar, precis som du. Vi bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du.

Genom våra lokalkontor är vi det lokala alternativet som förstår och som finns nära till hands när det verkligen behövs. Och det var precis det som var tanken när vi startade verksamheten 1848. Vi har nu kontor i Luleå, Piteå, Boden och Arvidsjaur.

Tävlingssponsorer

Revis Ekonomipartner

Intersport

WSP

LMA

Nordchark Norrbottensgården

Colorama

Office

Boden Fysio

Golfshoppen

Bodens Energi

Lule Grafiska

Hitta hit

Tallkronsvägen 2
961 51 Boden

Öppettider

Reception bemannad: 
Måndag – Torsdag & Söndag: 08:00 – 20:00
Fredag – Lördag: 08:00 – 18:00
Öppettider kan variera.

Öppettider Driving Range:

Söndag-Torsdag 08.00-20.00 

Fredag 08.00-19.00

Information

Kontakt

Reception:  0921-720 51
Banchef:  070-290 39 33
Proshop:  0921-720 65

Bodens Golfklubb

Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. 2016 firade klubben 70 år, och 18-håls banan i Sävast invigdes 1992.