INSTÄLLT HÖSTMÖTE!

Judge gavel with Justice lawyers having team meeting at law firm background

INSTÄLLT HÖSTMÖTE!

Styrelsen inom Bodens GK har under torsdag kväll 5/11 fattat beslut att ställa in det planerade höstmötet som skulle ske under kommande vecka.

Bakgrunden till styrelsens beslut är den oroväckande utvecklingen av covid-19 smittan och våra förutsättningar att genomföra mötet på riskfritt sätt för att kunna minimera eventuell smittspridning.

Frågor som normalt sett behandlats vid höstmöte är bland annat:

-redogörelse över klubbens verksamhet under säsongen

-prognos ekonomi

-förslag till avgifter kommande säsong

-val av kommittéordföranden

-motioner och styrelsens förslag

Styrelsen kommer inom kort att skicka ut en information och redogörelse över verksamheten i stort (kommittéernas och klubb gemensamma verksamheter).

Informationen kommer att skickas ut via mail till samtliga medlemmar inom klubben.

Val av kommittéer och förslag till avgifter kommer att skjutas upp och hanteras på alternativ väg genom hörande av medlemmarnas synpunkter följt av beslut av styrelse eller vid allmänt medlemsmöte/årsmöte.

Synpunkter eller frågor kopplat till styrelsens beslut skickas till info@bodensgk.se

// Styrelsen Bodens Golfklubb

Dela denna nyhet:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Önskar du komma i kontakt med oss?

Telefon: 0921 – 720 51
Tallkronsvägen 2
961 51 Boden
info@bodensgk.se

Följ oss

Tallkronsvägen 2
961 51 Boden

Reception bemannad:
Måndag – Torsdag & Söndag: 08:00 – 20:00
Fredag – Lördag: 08:00 – 18:00
Öppettider kan variera.

Reception:  0921-720 51
Banchef:  070-290 39 33
Proshop:  0921-720 65

Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. 2016 firade klubben 70 år, och 18-håls banan i Sävast invigdes 1992.