Bodens Golfklubb tar ytterligare steg i utvecklingen

Som ett led i Bodens Golfklubbs strävan att skapa långsiktig utveckling för klubbens medlemmar, gäster och samarbetspartners har vi glädjen att presentera ett nytt samarbete som kommer att utveckla klubbens restaurangverksamhet.

Torget Hospitality kommer från säsongsöppning driva restaurangverksamheten vid Bodens golfklubb.

Golfklubben har genom åren varit en mycket populär lunchrestaurang under sina öppettider från mitten av maj till mitten av september. Nu vill man växla upp ytterligare några steg.

Ordförande i Bodens golfklubb, Mikael Lönroth:

– ”Det känns väldigt roligt att vi kunnat attrahera en så välrenommerad aktör till vår anläggning. Vi är under de senaste åren betraktade som en av Norrlands absolut bästa banor med en mycket välkänd och omtyckt pro- och shopverksamhet i Jörgen Gidlund. Det känns fantastiskt att Torget vill anta utmaningen att lyfta restaurangen till samma nivå”.

Även Torgets verksamhetschef Eirin Hannedahl är entusiastisk inför utmaningen:

– ”Det känns spännande och samtidigt väldigt utvecklande. Golf är nytt för många av oss, men vi tror att vi på relativt kort tid ska kunna trimma in ett utbud, och sätta en nivå som passar klubbens medlemmar och besökare. Med en bra dialog med klubb och medlemmar tror jag vi kan göra något riktigt bra av detta. Vi har en del idéer kring hur vi ska utveckla möjligheterna även för sponsorer och företag”.

Torget Hospitality är en del av Sörbyn Turism & Konferens och driver hotell, konferens och matupplevelser vid Boden Business Park i Sävast, endast ett stenkast från golfbanan. Där har man fått ett mycket gott renommé för god service och välkomponerad mat.

Dela denna nyhet:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Önskar du komma i kontakt med oss?

Telefon: 0921 – 720 51
Tallkronsvägen 2
961 51 Boden
info@bodensgk.se

Följ oss

Tallkronsvägen 2
961 51 Boden

Reception bemannad:
Måndag – Torsdag & Söndag: 08:00 – 20:00
Fredag – Lördag: 08:00 – 18:00
Öppettider kan variera.

Reception:  0921-720 51
Banchef:  070-290 39 33
Proshop:  0921-720 65

Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. 2016 firade klubben 70 år, och 18-håls banan i Sävast invigdes 1992.