Sommarens aktiviteter och avgifter

Planering inför sommaren pågår för fullt, informationsträff för barn och föräldrar kommer att hållas i maj. Kallelse via anslagstavlan och facebook-gruppen

Även i år kommer du som har erlagt avgift för sommarens träningar och är född 2001 eller senare att kunna köpa ett subventionerat lunchhäfte (10 luncher) för 550 kr.

Sommarens aktiviteter

Här hittar du Aktivitetslistan för NVGFs juniorverksamhet sommaren 2017.

NVGF Junior Tour: Sommarens riktiga höjdpunkt för de som har kommit en bit på väg i sitt golfspelande. Gemensamt åker vi för att representera Bodens GK under 3 tävlingshelger i sommar. Finalen på ”Touren” spelas traditionsenligt på vår hemmabana i början på september. Se mer på NVGF.se/junior.

Länskampen: Utifrån resultatet på NVGF Junior Tour uttas ett Norrbottninskt representationslag för att möta Västerbotten i en Ryder cup liknande tävlingshelg i september. Vi har en revansch att utkräva!!!!

Skandia Tour: I år finns det 3 klasser, First, Future och Elite. Vi hoppas på deltagare från Bodens GK även i år. Här måste du vara mellan 13 och 21 år för att få delta. Se mer på golf.se. Deltagande kräver att du själv betalar en touravgift innan du kan anmäla dig till tävling.

Skandia Cup: Tävling för de yngre spelarna upp t o m 16 år. Här kan du välja att spela klubbtävling eller klubbkval med möjlighet att få representera klubben på grupp- och regionkval. Klubbtävling/kval spelas den 28 juni. Se mer på golf.se/juniortävlingar

Träningsgrupper: I samarbete med vårt Pro Jörgen Gidlund och med hjälp av sommarjobbande golfungdomar erbjuds du att delta i träning dagtid vid 2 tillfällen per vecka, 1 timme per tillfälle. Passa på att köpa vårt subventionerade lunchhäfte för att kunna stanna med kompisarna och fortsätta träna och leka golf resten av dagen.

10-slaget: Varje måndag kl 13.00 tävlar de allra yngsta över 5 hål. Efter sommaren koras en ”tour-segrare”. Vi ser gärna att du som förälder följer med!! Avgiften är 10 kr som oavkortat går till prisbordet.

Golfläger: I samarbete med NVGF anordnas både utvecklingsläger och tjejläger under sommaren. Ungdomskommitten nominerar deltagarna

Grillkväll: I juli anordnas en grillkväll tillsammans med Jörgen Gidlund som alltid avslutas med en ”grossputt”

Avgifter

Det första året går du golfskola hos Jörgen Gidlund. Här ingår medlemsavgift och träningsavgift. Under 2017 är avgiften rabatterad då sävastbanan fyller 25 år.

För att få spela på banan måste du vara medlem. Medlemsavgift upp tom 13 år är 600 kr. Mellan 14 och 23 år är avgiften 1800 kr

Träningsavgift för att delta i träningsgrupp 2 tim/v under sommarlovet är 600 kr (OBS Ej nybörjaråret)

NVGF Junior Tour: Deltagaravgift 1200 kr.

Här ingår fria rangebollar under hela sommaren, lite profilkläder såsom pike’tröja, vindjacka och shorts. Kostnad för boende och tävlingsavgift ingår likaså. Vi kan av budgetskäl tvingas att ta en avgift för resekostnaderna.

Varm lunch ingår tävlingsdagarna

Skandia Tour: Deltagaravgift 1500 kr

Touravgiften och tävlingsavgift betalas av spelaren själv

Reseersättning prövas i varje enskilt fall (samåkning viktig)

Välkomna till golfsommaren 2017!!

Samtliga avgifter betalas till klubbens Bg 343-0212 med angivande av golf-id eller personnummer samt vad inbetalningen avser. Gå även med i vår Facebook-grupp ”Bodens GK Juniorer” för att alltid vara uppdaterad på senaste nytt!!

Ungdomskommitte’n