Årets golfjunior 2017

I samband med Länsmatchen fick Wilma Sundström mottaga stipendium för ”Årets golfjunior 2017” utav NVGFs junioransvarige Jakob Granström med följande motivering:

”För att ha visat stor mognad på banan och utanför. Alltid ett leende att bjuda på och är en mycket bra kompis, oavsett ålder eller kön på medspelare/lagkamrat. Har under året växlat upp sin träning både individuellt och i grupp vilket också resulterat i sänkt hcp och flera vinster nu senast NVGF Juniortour A36 Flickor.”

Jakob Granström överlämnar diplom och stipendium till Wilma Sundström

Länsmatchen

I år gick norrbotten segrande ur tävlingen genom att redan under lördagens bästbolls- och foursomespel sätta press på västerbotten. Ledning efter dag 1 med 5,5p. Under söndagen bjöd västerbotten upp till god kamp i singelspelet men orkade inte nå riktigt hela vägen.

Stort grattis till Norrbotten!!

Bägge lagen under Länsmatchen 2017

NVGF JT finalen

Föregående helg spelades finalen på ”ungdomstouren” på Bodens GK. Tät morgondimma övergick efter några timmar till sedvanligt solsken.

Många bra prestationer noterades och många var väldigt nöjda med vårt arrangemang – tack alla föräldrar som deltog.

Resultatet av finalen hittar du på nvgf.se/junior. Utifrån ”order of merit” har vi tagit ut vårt lag att representera Norrbotten i Länsmatchen.

Denna går av stapeln 16-17 september i Skellefteå. Vi spelar Ryder Cup liknande matchspel under 2 dagar.

Från Bodens GK deltar följande spelare: Elias Nasi, Viktor Arespång, Ella Townsend, Theo Mattei, Wilma
Sundström, Cornelia Holmqvist och Philip Rothoff.

Vi kan återigen konstatera att Bodens GK har en stark representation – 7 av 14 spelare har BdGK som hemmaklubb!!

Starkt jobbat alla!

Det återstår några klubbtävlingar och träningsrundor innan vi gör bokslut för säsongen och ser fram emot vinterträning i vår eminenta golfsimulator – keep up the good work!!

Ungdomssektionen