Scorekort i mobilen – OnTag Scorekort

Bodens GK erbjuder alla gäster och medlemmar digitalt scorekort från EVRY. Med de digitala scorekorten så behöver du inte fylla i något själv, all information kommer direkt från GIT. I appen får du flera intressanta möjligheter, GPS-avstånd, möjligheten att dela scorekort, och inte minst uppdatera handicap. Inom kort kommer även ett smart matchspelsscorekort.

Gör så här:

• Ladda ner appen ”OnTag Scorekort” på App Store eller på Google Play.
  • Efter installationen startar du appen och loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord (lösenordet är detsamma som du har för Min Golf).
  • Boka starttid som vanligt via telefon, golfterminalen eller på internet.
  • När du kommer till klubben och ”checkar in” i vår reception så säger du till att du vill ha ett digitalt scorekort, så skickar de ett till din iPhone/Android från GIT, med all information färdigifylld. Dessutom finns avstånd till framkant, bakkant och centrum på alla greener.
  • När rundan är färdigspelad kan du uppdatera ditt handicap till GIT direkt från appen.

Ladda ner appen redan idag men observera att du får ditt scorekort först efter att du ”checkat in” i receptionen på speldagen.