Golfpaket

Quality Hotel Bodensia

www.bodensia.se

Beläget mitt i Bodens centrum, endast 10 km från golfbanan i Sävast.

Två greenfee (heldag), logi i dubbelrum och frukost 1 535 kr. En greenfee (heldag), logi i enkelrum, frukost 985 kr.

Fast prisavtal med Bodentaxi mellan Sävastbanan och Hotel Bodensia. Vid spel under flera dagar kan plats av golfutrustning tillhandahållas i klubbhuset.

Bokning: info@bodensgk.se eller 0921-720 51 .

Arctic Hotel i Luleå

www.arctichotel.se

Beläget vid centralstation i Luleå, 28 km från golfbanan i Sävast.

Två greenfee (heldag), logi i dubbelrum och frukost 1 535 kr. En greenfee (heldag), logi i enkelrum, frukost 985 kr.

Bokning: info@bodensgk.se eller 0921-720 51

Boden Business Park i Sävast

bodenbusinesspark.com

Från 1 april 2017 drivs hotellet i ny regi, varvid kostnaderna för golfpaketen  har justerats till nedan angivna priser.

Två greenfee (heldag), logi i dubbelrum och frukost 1 700 kr.
En greenfee (heldag), logi i enkelrum, frukost 1 150  kr.

Fem minuters promenad från hotellet till klubbhuset.
Bokning: info@bodensgk.se eller 0921-720 51

Husvagnsplatser

Gäster i husbil och husvagn som vill ha tillgång till elstolpe, dusch- och omklädningsrummen betalar 100 kr/dygn. Plus Dessutom depositionsavgift 100 kr för ”tagg” till nedre entrédörren, omklädningsrummen och bastun. Avgiften återbetalas vid återlämnande av ”tagg”. Parkering utan övernattning är gratis om du spelar på banan och om du inte använder elstolpen (likställs med bilparkering).

Övrigt boende

För övrigt boende hänvisar vi till Upplev Bodens hemsida.