Kolla länken;

Aktiviteter och tävlingar 2017

Ladies Night

Fredag den 16 juni kl 18.00 genomförs Ladies Night, en 3-manna scramble på 9 hål. Efter tävlingen äter vi middag och har tid för umgänge med varandra. Se mer information i tävlingskalendern under fliken Tävling.

Damslaget

Torsdag den 29 juni genomförs Damslaget i Boden, den första tävlingen i serie av 6 deltävlingar i NVGF:s tour för damer. De övriga tävlingarna går av den 30 juni i Piteå, den 28 juli i Kalix, den 29 juli i Gällivare, den 10 augusti i Arvidsjaur och den sista tävlingen den 11 augusti i Skellefteå.

Vi hoppas att så många som möjligt deltar i dessa tävlingar. Samåkning till tävlingar kan ordnas. Mer information anslås på anslagstavlan och under fliken Tävling på hemsidan.

Matchspel inom klubben

Under säsongen har vi tänkt genomföra en matchspel-tour för damer. Vi spelar med hcp och 18 hål. Man spelar dock sällan alla 18 hål då den som vunnit fler hål än vad som återstår att spela har vunnit matchen. Du som vill delta skriver upp dig på anmälningslistan som finns på anslagstavlan. Anmäl dig senast den 22 juni. Mer information finns på anslagstavlan. Om du har frågor så ring till Marja-Leena, 070-389 00 29.

NVGF:s matchspel

NVGF:s matchspel sker den 21 – 23 juli i Boden. Vi spelar 18 hål match med hcp. Sex spelare (över 18 år med max hcp 36) per lag och medlem i en golfklubb i distriktet spelar tre foursome vid varje spelomgång. Statuter och anmälningslista kommer att läggas upp på anslagstavlan.

Golfmaran

Golfmaran är en av tävlingarna som damerna anordnar och går av stapeln den 12 augusti. Efter tävlingen ordnas en grillbuffé. Se mer information under fliken Tävling.

Avslutningstävling

Damerna anordnar en avslutningstävling den 16 september och efter tävlingen dukas det upp till middag. Mer information finns under fliken Tävling.