Kolla länken;

Aktiviteter och tävlingar 2018

Ladies Night

Återigen fick vi ställa in Ladies Night, en 3-manna scramble på 9 hål. Damkommittén vill gärna få förslag på hur vi ska göra med den här tävlingen i fortsättning.

Damslaget

Torsdag den 26 juli genomförs Damslaget i Boden. I år är det 9 deltävlingar i NVGF:s tour för damer. De övriga tävlingsdatum och orter ser du i i bifogad länk ovanför.

Bodens Gk:s damer segrade i lagtävlingen med 1007 slag, 48 slag före tvåan, Skellefteå Gk. Bodens Gk:s deltog i alla 9 deltävlingar i Damslaget, totalt 68 stycken starter.

Matchspel inom klubben

Under säsongen kommer vi att genomföra en matchspel-tour för damer. Vi spelar med hcp, 18 hål. Se mer information på anslagstavlan och skriv upp dig på anmälningslistan.

NVGF:s matchspel

NVGF:s matchspel kommer att ske i Luleå den 6 – 8 juli i år. Anmälningslista kommer att finnas på anslagstavlan.

Golfmaran

Golfmaran är en av tävlingarna som damerna anordnar och går av stapeln den 18 augusti. Tävlingen sponsras av Företagarna Boden och spelas i Dam- och herrklass.

Avslutningstävling

Damerna anordnar en avslutningstävling den 15 september och efter tävlingen dukas det upp till middag. Ta gärna med din partner till middagen. Mer information finns under fliken Tävling.