Kolla länken;

Aktiviteter och tävlingar 2018

Ladies Night

Fredag den 15 juni kl 18.00 genomförs Ladies Night, en 3-manna scramble på 9 hål. Efter tävlingen äter vi middag och har tid för umgänge med varandra. Se mer information i tävlingskalendern under fliken Tävling.

Damslaget

Torsdag den 26 juli genomförs Damslaget i Boden. I år är det 9 deltävlingar i NVGF:s tour för damer. De övriga tävlingsdatum och orter ser du i i bifogad länk ovanför.

Matchspel inom klubben

Under säsongen kommer vi att genomföra en matchspel-tour för damer. Vi spelar med hcp, 18 hål. Se mer information på anslagstavlan och skriv upp dig på anmälningslistan.

NVGF:s matchspel

NVGF:s matchspel kommer att ske i Luleå den 6 – 8 juli i år. Anmälningslista kommer att finnas på anslagstavlan.

Golfmaran

Golfmaran är en av tävlingarna som damerna anordnar och går av stapeln den 18 augusti. Tävlingen sponsras av Företagarna Boden och spelas i Dam- och herrklass.

Avslutningstävling

Damerna anordnar en avslutningstävling den 15 september och efter tävlingen dukas det upp till middag. Ta gärna med din partner till middagen. Mer information finns under fliken Tävling.