Kolla länken;

Aktiviteter och tävlingar 2017

Ladies Night

Fredag den 16 juni kl 18.00 genomförs Ladies Night, en 3-manna scramble på 9 hål. Efter tävlingen äter vi middag och har tid för umgänge med varandra. Se mer information i tävlingskalendern under fliken Tävling.

Damslaget

Torsdag den 29 juni genomfördes Damslaget i Boden, den första tävlingen i serie av 6 deltävlingar i NVGF:s tour för damer. De övriga tävlingarna gick av den 30 juni i Piteå, den 28 juli i Kalix, den 29 juli i Gällivare, den 10 augusti i Arvidsjaur och den sista tävlingen den 11 augusti i Skellefteå.

Bodens Gk deltog i alla sex deltävlingar med totalt 73 startande vilket var klart flest av alla klubbar. Ett stort tack till alla deltagare för engagemanget. Lagtävlingens resultat i distriktet blev;

1. Gällivare/Malmbergets Gk 1034 slag, 2. Luleå Gk 1051 slag och 3. Boden 1056 slag.

Matchspel inom klubben

Under säsongen har vi genomfört en matchspel-tour för damer. Vi spelade med hcp och 18 hål och 18 damer deltog i touren. Finalmatchen spelades vecka 32 och årets matchspels vinnare blev JENNY PREUTZ. GRATTIS!

NVGF:s matchspel

NVGF:s matchspel skedde den 22 – 23 juli i Boden. Luleå, Gällivare och Boden deltog i tävlingen som vanns av Luleå och Boden blev tvåa. Länskampen mellan Norrbotten och Västerbotten kommer att ske i slutet av augusti i Piteå.

Golfmaran

Golfmaran är en av tävlingarna som damerna anordnar och gick av stapeln den 12 augusti. Tävlingen sponsras av Företagarna Boden och spelas i Dam- och herrklass. I år lockade tävlingen 72 deltagare.  Resultat i årets tävling var;

Damklass; 1. Elaine Isaksson, 2. Linnea Grundström och 3. Ulrika Arespång

Herrklass; 1. Hans Bergman, 2. Robert Andersson och 3. Bengt Brännvall

Grattis till alla vinnare!

Avslutningstävling

Damerna anordnar en avslutningstävling den 16 september och efter tävlingen dukas det upp till middag. Ta gärna med din partner till middagen. Mer information finns under fliken Tävling.