Kolla länken;

Aktiviteter och tävlingar 2018

Ladies Night

Återigen fick vi ställa in Ladies Night, en 3-manna scramble på 9 hål. Damkommittén vill gärna få förslag på hur vi ska göra med den här tävlingen i fortsättning.

Damslaget

Den första deltävlingen i Damslaget gick av stapeln den 28 juni i en regnig Piteå. 13 damer från Bodens Gk deltog och vi tog hem flera pallplaceringar. Torsdag den 26 juli genomfördes Damslaget i Boden och 26 tjejer/damer ställde upp på hemmaplan. Boden Gk vann alla klasser och även de två bästa bruttoresultaten. I år är det 9 deltävlingar i NVGF:s tour för damer. De övriga tävlingsdatumen och orterna ser du i i bifogad länk ovanför.

Matchspel inom klubben

Under säsongen kommer vi att genomföra en matchspel-tour för damer. Vi spelar med hcp, 18 hål. Se mer information på anslagstavlan och skriv upp dig på anmälningslistan.

NVGF:s matchspel

NVGF:s matchspel skedde i år i Luleå, den 7- 8 juli. Deltagande klubbar var Boden, Gällivare och Luleå. Bodens Gk ställde upp med 12 spelare, sex i varje omgång. Luleå vann med 4,5 poäng, Gällivare blev 2:a med 2,5 p och Boden blev 3:a med 2 p. Vinnaren får äran att anordna nästa års tävling vilket således blir i Luleå igen.

Golfmaran

Golfmaran är en av tävlingarna som damerna anordnar och går av stapeln den 18 augusti. Tävlingen sponsras av Företagarna Boden och spelas i Dam- och herrklass.

Avslutningstävling

Damerna anordnar en avslutningstävling den 15 september och efter tävlingen dukas det upp till middag. Ta gärna med din partner till middagen. Mer information finns under fliken Tävling.