Tävlingar 2019

Hjärtgolfen

Hjärtgolfen är en partävling, greensome, för tjejer/kvinnor där vi spelar för att bidra till forskningen rörande kvinnors hälsa. Alla som deltar är med och skänker pengar, via startavgiften, till forskningen.

Paren som placerar sig som 1:a och 2:a går till final på Ekerums Gk den 18 augusti. Vinnarna av finalen får åka till Mallorca, Santa Ponsa 4-8 september och spela i Prinsessan Birgittas tävling.

Kanonstart kl 10.00, lördag den 30 juni

Länsmatchspel

Matchspel i Norrbotten där klubbarna i Norrbotten spelar under en helg 18 hål match med hcp i samtliga matcher, 3 foursome. Vinnande lag från Norrbotten möter i slutet av augusti vinnande laget från Västerbotten i en länskamp.

Troligen lördag-söndag 6-7 juli, Luleå Gk.

Damslaget

NVGF anordnar minst 6 inbjudningstävlingar i distriktet. Tävlingen spelas på 18 hål och i tre klasser, A, B och C. Sista tävlingen i år spelas i Boden.

Omg 1: Umeå GK torsdag 4 juli och Skellefteå GK fredag 5 juli

Omg 2: Arvidsjaur GK torsdag 25 juli och Luleå GK 26 juli

Omg 3: Piteå GK torsdag 8 augusti och avslutning på Bodens GK fredag 9 augusti

Matchspel inom klubben

Matchspelstour för damer i klubben under säsongen.  Vi spelar med hcp och 18 hål. Du som vill delta skriver upp dig på anmälningslistan som finns på anslagstavlan.  Ansvarig för touren sätter upp matcherna. Deltagarna följer spelschemat som lagts upp på anslagstavlan.

Om du har frågor så kontakta Monica Lindehag 070-1490295 eller m.lindehag@gmail.com

Golfmaran

Golfmaran, 27 hål, grillbuffé och fest efteråt.

Lördag den 17 augusti

Avslutningstävling

Lördag 14 september

Anmälan till samtliga tävlingar gör du på golf.se/min golf