Kolla länken;

Aktiviteter och tävlingar 2018

Ladies Night

Återigen fick vi ställa in Ladies Night, en 3-manna scramble på 9 hål. Damkommittén vill gärna få förslag på hur vi ska göra med den här tävlingen i fortsättning.

Damslaget

Den första deltävlingen i Damslaget gick av stapeln den 28 juni i en regnig Piteå. 13 damer från Bodens Gk deltog och vi tog hem flera pallplaceringar. Torsdag den 26 juli genomfördes Damslaget i Boden och 26 tjejer/damer ställde upp på hemmaplan. Boden Gk vann alla klasser och även de två bästa bruttoresultaten. I år är det 9 deltävlingar i NVGF:s tour för damer. De övriga tävlingsdatumen och orterna ser du i i bifogad länk ovanför.

Matchspel inom klubben

Under säsongen kommer vi att genomföra en matchspel-tour för damer. Vi spelar med hcp, 18 hål. Se mer information på anslagstavlan och skriv upp dig på anmälningslistan.

NVGF:s matchspel

NVGF:s matchspel skedde i år i Luleå, den 7- 8 juli. Deltagande klubbar var Boden, Gällivare och Luleå. Bodens Gk ställde upp med 12 spelare, sex i varje omgång. Luleå vann med 4,5 poäng, Gällivare blev 2:a med 2,5 p och Boden blev 3:a med 2 p. Vinnaren får äran att anordna nästa års tävling vilket således blir i Luleå igen.

Golfmaran

Golfmaran är en av tävlingarna som damerna anordnar och går av stapeln den 18 augusti. Tävlingen sponsras av Företagarna Boden och spelas i Dam- och herrklass.

Avslutningstävling

Damerna hade sin avslutningstävling den 15 september och efter tävlingen dukades det upp till middag. I år fyller damkommittén 40 år och vi hade damkommitténs första ordförande Inger Lundström på plats som berättade om damverksamheten på 70- och 80-talet och hur kvinnorna fick arbeta för att få plats inom golfen. Tävlingen spelades i tre klasser. Vinnaren i A-klass var Monica Lindehag, i B-klass Louise Andersson och i C-klass Lena Juntti-Larsson. Vandringspriset som stiftades för två år sen gick andra gången i rad till Linnea Grundström som hade bästa bruttoresultatet på 92 slag. Vinnaren av damernas matchspelstour 2018 var Sara Lindgren.