0921-720 51 info@bodensgk.se

Välkommen till Bodens Golfklubb

Välkommen till Bodens Golfklubb

Välkommen till Bodens Golfklubb

Här hittar du datum för våra tävlingar; Aktiviteter och tävlingar 2018

Hjärtgolfen

Hjärtgolfen är en partävling för tjejer/kvinnor där vi spelar för att bidra till forskningen rörande kvinnors hälsa. Alla som deltar är med och skänker pengar, via startavgiften, till forskningen.

Paren som placerar sig som 1:a och 2:a går till final på Ekerums Gk den 18 augusti. Vinnarna av finalen får åka till Mallorca, Santa Ponsa 4-8 september och spela i Prinsessan Birgittas tävling.

I priset till Mallorca ingår flyg, boende, kvällsarrangemang, inspel samt startavgift till tävlingen som
går över 3 dagar.

Mer information om tävlingen hittar du här

Damslaget

Den första deltävlingen i Damslaget gick av stapeln den 28 juni i en regnig Piteå. 13 damer från Bodens Gk deltog och vi tog hem flera pallplaceringar. Torsdag den 26 juli genomfördes Damslaget i Boden och 26 tjejer/damer ställde upp på hemmaplan. Boden Gk vann alla klasser och även de två bästa bruttoresultaten. I år är det 9 deltävlingar i NVGF:s tour för damer. De övriga tävlingsdatumen och orterna ser du i i bifogad länk ovanför.

Matchspel inom klubben

Under säsongen kommer vi att genomföra en matchspel-tour för damer. Vi spelar med hcp, 18 hål. Se mer information på anslagstavlan och skriv upp dig på anmälningslistan.

NVGF:s matchspel

NVGF:s matchspel skedde i år i Luleå, den 7- 8 juli. Deltagande klubbar var Boden, Gällivare och Luleå. Bodens Gk ställde upp med 12 spelare, sex i varje omgång. Luleå vann med 4,5 poäng, Gällivare blev 2:a med 2,5 p och Boden blev 3:a med 2 p. Vinnaren får äran att anordna nästa års tävling vilket således blir i Luleå igen. 

Golfmaran

Golfmaran är en av tävlingarna som damerna anordnar och går av stapeln den 18 augusti. Tävlingen sponsras av Företagarna Boden och spelas i Dam- och herrklass.

Avslutningstävling

Damerna hade sin avslutningstävling den 15 september och efter tävlingen dukades det upp till middag. I år fyller damkommittén 40 år och vi hade damkommitténs första ordförande Inger Lundström på plats som berättade om damverksamheten på 70- och 80-talet och hur kvinnorna fick arbeta för att få plats inom golfen. Tävlingen spelades i tre klasser. Vinnaren i A-klass var Monica Lindehag, i B-klass Louise Andersson och i C-klass Lena Juntti-Larsson. Vandringspriset som stiftades för två år sen gick andra gången i rad till Linnea Grundström som hade bästa bruttoresultatet på 92 slag. Vinnaren av damernas matchspelstour 2018 var Sara Lindgren.