KICK-OFF

Damkommittén anordnade den 17 maj  KICK-OFF för damer. 43 damer träffades i klubbhuset, åt gott, minglade med varandra och fick information om kommande säsong. Under kvällen besökte Peter Varg som hemlig gäst oss och pratade om mental träning, tankens kraft och mindfulness. Ett mycket uppskattat inslag. Tack alla för ert engagemang!

Information om olika aktiviteter och tävlingar finns på klubbens hemsida www.bodensgk.se under fliken Damer, på anslagstavlan i klubbhuset och kommer att skickas ut via klubbens nya Facebooks sida.

.

Q-golf – spelar vi på tisdagar med samling 09.00 & vi går ut så fort vi kan efter ”gubbarna”. Senhösten samlas vi kl 10.00. Vi spelar inte när annan tävling går på tisdagar (t ex under klubbens tävlingsvecka i början på juli)
Aktuell info meddelas på Q-golf´s hemsida samt via mejl. Alla tjejer och damer är välkomna.
Anmälan via golf.se senast kl 18.00 dagen före.

Trissgolf – den 7 juni, om banan öppnat, startar vi med Trissgolf. Vi spelar på torsdagar kl 18.10. Du som vill spela ska anmäla dig via golf.se senast kl 12.00 på speldagen.

Gruppträning för damer –  sex torsdagar kl 17.00 under sommaren. Kostnad 100 kr/person. Träningen leds av Jörgen och du anmäler dig direkt till Jörgen senast kl 12.00 dagen före.

Här kommer mer info inom kort.