KICK-OFF

Damkommittén har den 18 maj haft KICK-OFF för damer. Vi träffades i klubbhuset, åt gott, minglade och fick information om kommande säsong. Som Hemlig gäst i år hade vi Jessica Forsén Löfgren som med mycket humör berättade om våra olika personlighetstyper och hur vi beter oss t ex i stressade situationer. Föreläsningen bjöd på många igenkännande beskrivningar och gott skratt.

Deltagarna visade stort intresse för att delta i gruppträning för damer på torsdagar före Trissgolfen, kl 17.00. Första tillfället blir den 8 juni. Anmälan görs till jorgensgolf@bodensgk.se. Träningen kostar 100 kr/gång och genomförs 5 gånger under sommaren.

Deltagarna var även intresserade av att vi anordnar en matchspel-tour för damerna. Anmälningslistan och information finns på anslagstavlan i klubbhuset. Skriv upp dig. Sista anmälningsdag den 22 juni.

Trissgolf

Under perioden 17-06-08 – 17-09-07 anordnas Trissgolf för damer på torsdagar kl 18.00 i juni – juli och kl 17.30 i augusti – september. Vi spelar 9 hål under avslappnade former. Trissgolf är ett ypperligt tillfälle för nya golfare att träffa och lära känna andra damer i klubben. Nytt i år är att vi har fått lägga upp aktiviteten som en tävling för att kunna reservera speltid för oss damer, precis på samma sätt som gäller för ”Gumgolf” på tisdagar. *Anmälan gör du via golf.se senast kl 09.00 samma dag.

Nytt för säsongen är att det kommer att erbjudas möjlighet till gruppträning för damer innan vi går ut och spelar. Se information här bredvid.

Här kommer mer info inom kort.