KICK-OFF

Damkommittén har den 18 maj haft KICK-OFF för damer. Vi träffades i klubbhuset, åt gott, minglade och fick information om kommande säsong. Som Hemlig gäst i år hade vi Jessica Forsén Löfgren som med mycket humör berättade om våra olika personlighetstyper och hur vi beter oss t ex i stressade situationer. Föreläsningen bjöd på många igenkännande beskrivningar och gott skratt.

Deltagarna visade stort intresse för att delta i gruppträning för damer på torsdagar före Trissgolfen, kl 17.00. Första tillfället blir den 8 juni. Anmälan görs till jorgensgolf@bodensgk.se. Träningen kostar 100 kr/gång och genomförs 5 gånger under sommaren.

Deltagarna var även intresserade av att vi anordnar en matchspel-tour för damerna. Anmälningslistan och information finns på anslagstavlan i klubbhuset. Skriv upp dig. Sista anmälningsdag den 22 juni.

Trissgolf

Under perioden 17-06-08 – 17-09-07 har damerna spelat Trissgolf på torsdagskvällar. Vi har spelat 9 hål under avslappnade former, oftast lagspel i olika former.  Nytt i år har varit  att vi anmält oss via golf.se på samma sätt som till en tävling.Trissgolf är ett ypperligt tillfälle för nya golfare att träffa och lära känna andra damer i klubben.

Trissgolf har varit en uppskattad aktivitet och vi har ökat antalet deltagare med 50 % jämfört med förra året. Totalt antal deltagare i år har varit 113 vid 14 olika tillfällen.  Vi hade regnväder vid två tillfällen vilket reducerade deltagarantalet.

Vi avslutade Trissgolf den 7 september med kaffe och fika och priser till de flitigaste deltagarna. Tack alla för ert deltagande under säsongen!

Här kommer mer info inom kort.