Arbetsgruppen för sponsorer och samarbetsavtal har fortsatt framgång med den nya modellen för samarbeten och sponsorskap. Fler företag har valt att förlänga kontrakten och vi har även fått in ny hålsamarbetspartner.

Nedan presenteras de företag som valt oss som samarbetspartner och några korta kommentarer från dem.

Heri AB, officiell hålsamarbetspartner
Tycker att den nya paketeringen av produkten är bra och har valt att skifta till hål 3 från det tidigare 13:e hålet. Heri ser fram emot ett bra samarbete och förlängde därför avtalet i ytterligare 3 år med golfklubben.

Vinter Energi AB, officiell hålsamarbetspartner
Ser ett stort värde att vara med. Vinter Energi har valt att förlänga avtalet.

Ventilationsfirman IM, officiell hålsamarbetspartner
Vi från golfklubben tackar för att de nya ägarna valde att förlänga avtalet och hoppas på ett framgångsrikt och långvarigt samarbete.

Argocon AB, officiell hålsamarbetspartner
Bra paketering och modell. Förlänger avtalet.

Bodens utveckling AB, officiell hålsamarbetspartner
Följer med intresse klubbens utveckling och nya modell för verksamheten. Vi värdesätter samarbetet mellan klubben och Business Park.

Ramboll, officiell hålsamarbetspartner
Långvarig samarbetspartner som i samband med nya modellen valt att kliva upp och bli officiell hålsamarbetspartner. Vi tackar för frågan och ser fram emot ett bra samarbete.