0921-720 51 info@bodensgk.se

Vi söker säsongspersonal till vår fina golfbana.

Banarbetare
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: golfbaneskötsel så som klippning, trimning, service av maskiner etc.
Målet för oss är att alltid att tillgodose gästen en bana av hög kvalitet och att ge gästen en golfupplevelse utöver det vanliga.
Vi ser gärna att du har arbetat med golfbaneskötsel sedan tidigare.
Som person är du noggrann och ansvarsfull och sätter service främst då vi dagligen är i kontakt med våra gäster.
Det är viktigt att du är prestigelös och redo att rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor, vi har ett tätt samarbete inom hela verksamheten inom klubben.

Vad vi erbjuder?
Vi erbjuder dig ett jobb vid Norrlands vackraste golfbana! Tillsammans med ditt team jobbar ni för att ge kunderna deras allra bästa upplevelse.
Arbetet är främst förlagd 07.00-16.00 under vardagar, samt några timmar under helg med start tidig morgon.

Du behöver vara flexibel i din arbetstid då det ofta är tidiga morgnar.

Vi anställer personal från 18 år och uppåt.

Vid frågor om tjänsten kontakta vår banchef på christerhio@hotmail.com.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt genom att skicka in ansökan CV & personligt brev till info@bodensgk.se¬. Märk ansökningen med Banpersonal 2020.

Receptions och kanslipersonal
Arbetet består framför allt av sedvanligt receptionsarbete som bokningar och incheckningar, försäljning och assisterande vid företagsgolf och klubbtävlingar.

Våra ledord är ”kunden i fokus” och genomsyrar det dagliga arbetet. Vi jobbar för att alla som besöker Bodens Golfklubb ska få en positiv upplevelse.
Som receptionist är man ett av klubbens ansikten utåt vilket innebär att vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, ansvarstagande och flexibel. Vi ser gärna att du spelar golf själv och att du har fyllt 18 år. Det är meriterande om du har kassavana och erfarenhet av GIT.

Tjänsten är säsongsbaserad maj-sept ev. förlängning fram till oktober.
Arbete sker enligt rullande schema dag-, kvällstid samt helger.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt genom att skicka in ansökan CV & personligt brev till info@bodensgk.se. Märk ansökningen med Receptionspersonal 2020.