Bodens Golfklubb erbjuder alla ungdomar i Bodens kommun i åldern 7-15 år möjlighet att lära sig spela golf under sommarlovets första vecka, 18-20 juni.

Inga förkunskaper krävs, bara gympadojor och ett glatt humör.

Allt är gratis – klubbor, bollar, instruktörer, lunch och spel på klubbens natursköna golfanläggning i bostadsområdet Sävast.

Huvudansvariga instruktörer för Sommarlovsgolfen är Jörgen Gidlund, Oskar Bergman, Jonathan Sundholm samt ytterligare ungdomsledare från klubben.

Ungdomarna kommer att få lära dig spela golf men också säkerhet, lite regler och golfvett. Vi hoppas att de tar med sig syrran eller brorsan eller bästa kompisen. Kom och ha kul på Sävastbanan.

Efter sommarlovsgolfen erbjuder vi sommarträning vid 2 tillfällen/vecka t o m 15 augusti. Vi anordnar även kvällsaktiviteter för ungdomar i form av grillkväll med lekar, putt- och chip tävling, tipsrunda mm.

Anmälan: Mejla till info@bodensgk.se eller tel 0921-69140 Vi vill veta ditt namn, personnummer, adress och telefonnummer.

Sista anmälningsdag 10 juni

Max 36 deltagare

Tider:

Måndag 18 juni kl 10.00-13.00

Tisdag 19 juni kl 10.00-13.00

Onsdag 20 juni kl 10.00-13.00

Sommarlovsgolfen sker i samarbete med Bodens kommuns Kultur-, fritids- och ungdomsförvaltning och SISU Idrottsutbildarna.