Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Bodens GK kommer att bjuda på prova på-golf och massor av roliga aktiviteter för medlemmar och nya golfare i alla åldrar.

Golfintresset i Sverige är rekordstort. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många fler som är nyfikna och vill börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle för alla som vill testa vår fantastiska idrott.

Alla golfintresserade är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 26 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!

Preliminärt tidschema 12.00-14.00

• 12.00 – 12.10 Golfens dag öppnar och vi träffas utanför klubbhuset
  • 12.10 – 12.50 Omgång 1 – prova på golf, vår Pro visar grunderna och du får svinga på rangen
  • 12:50 – 13.30 Omgång 2 – prova på golf, vår Pro visar grunderna och du får svinga på rangen
  • 12.10 – 12.50 Vi visar utslagsplatser, green, shop, banans sträckning m.m.
  • 13.30 – 14.00 Information med fika. Vi berättar om vår verksamhet, golfkurser m.m.

Hela dagen: Restaurangen är öppen där det finns möjlighet att beställa enklare mat som hamburger tallrik, korv etc. samt kaffe, och dryck.

Är du medlem: För att alla besökare ska ha kul och känna sig välkomna behöver vi vara många från klubben som hjälper till med olika aktiviteter. Vill du ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Roger Olsson roger.s.olsson@gmail.com

Anmäl dig gärna till eventet via Facebook (länk) och bjud med dina vänner och bekanta.

Mer information om Golfens dag i Sverige finns på golfensdag.se.

Varmt välkomna önskar Roger Olsson, Annika Rothoff, Marja-Leena Komulainen och Jörgen Gidlund – Kommitté Golfens dag Bodens GK