0921-720 51 info@bodensgk.se

Trettiotre välklädda herrar kom till start i strålande sommarväder när Bandstaden SSG Invitational spelades för 17:e året på raken. Kampen om den åtråvärda titeln var knallhård. Fyra spelare hålade ut på 70 slag netto. Handikappen särade på dem.

När matematiken var avklarad kunde Martin Olofsson lyfta priset ur presidenten Mats Anderssons händer. Årets seger var Martin Olofsson andra inteckning. Han har nu vunnit 2002 och 2017 och uppgraderats till tvåfaldig förstedelegat.

Som alltid när SSG Bandstaden är i farten så inträffar det märkliga saker på banan. Inget undantag i år.

På nionde hålet slår fyrfaldige förstedelegaten och super most Winner Richard Olofsson sitt andra slag. Han siktar på flaggan men får på en rejäl häxpipa som rullar in på artons green…..och försvinner spårlöst!

Richard hittar sin boll. I koppen. Han gör alltså en falsk Albatross på arton, droppar sig fri från koppen, smeker iväg bollen upp på nian och puttar ut för par.