Bodens Golfklubb och Kalix Golfklubb har tecknat ett samarbetsavtal som erbjuder klubbarnas fullvärdiga medlemmar obegränsat med spel på varandras banor.

För endast 750 kronor kan du lösa årsgreenfee i Kalix Golfklubb för säsongen 2017. Och medlemmarna i Kalix Golfklubb har naturligtvis samma möjlighet att lösa årsgreenfee i Bodens Golfklubb.

-Avsikten är att öka medlemsservicen för båda klubbarnas medlemmar, säger Tommy Fahlén, ordförande, Bodens Golfklubb.

Årsgreenfeen säljs i reception i Kalix Golfklubbs reception. Där får ett kort som visar att du har betalat årsgreenfee, som du visar upp i reception varje gång som du kommer till Kalix Golfklubb. Sen är det bara att spela hur många gånger som helst så länge banan är öppnad.

Efter två besök har du nästan tjänat in kostnaden. Efter ditt tredje besök ligger du på plus.

Efter golfsäsongens slut kommer klubbarna att träffas och göra en utvärdering av samarbetet. Förhoppningsvis slår det väl ut för båda klubbarna och deras medlemmar.

styrelsen