Golfens Dag genomfördes 20 maj i fint försommarväder på Sävastbanan. Det som gladde mest var att det kom cirka 50 besökare, för flera av dem var  det första gången som de prövade på att spela golf. Alla som kom erbjöds möjlighet att prova på att spela golf. Gästerna togs om hand av ungdomssektionen på ett mycket bra sätt. På bilden är det Samuel Grahn och William Molin.

Det är Svenska Golfförbundet som tagit initiativ till Golfens Dag och över 300 golfklubbar runt om i Sverige deltog i satsningen.

Bodens Golfklubb bjöd på en härlig dag med roliga aktiviteter. Förutom golf bjöds alla som kom dit på kaffe och kanelbulle.

– Intresset för golf i Sverige är stort, men ännu är det många som inte hittat tillhörighet i en golfklubb. Golfens dag är därför ett initiativ som ska välkomna nya golfspelare, men också stimulera klubbarna att vässa sin verksamhet ännu mer, säger Gunnar Håkansson, Svenska Golfförbundets generalsekreterare

Från klubbens sida hoppas vi att Golfens Dag har inspirerat både yngre och äldre spelare att börja spela golf i sommar.

Varmt välkommen!