Nu är nya hemsidan klar. En del saker känner du igen sedan tidigare. Men det finns också med helt nya grejer. Det är vår samarbetspartner Norrbottens Media som har gjort den grafiska designen.

Tack ska ni ha, ni har gjort ett fantastiskt bra arbete!

Med Norrbottensmedias hjälp har klubbens medlemmar nu fått en ljus, lättmanövrerad och bildrik hemsida där det är lätt att hitta information. Den är anpassad för rörliga bilder och även lättmanövrerad i mobilen. Eftersom det är viktigt att snabbt få ut information till medlemmarna så kommer all nyhetsuppdatering att ske omgående.

Ola Idenstedt och Oskar Bergman är ansvariga för hela hemsidan, som är klubbens viktigaste informationskanal till medlemmarna. Varje kommittéansvarig har inloggning till sin avdelning, exempelvis Gubbgolfen, Gumgolfen, Shoppen och så vidare, för att de själva ska kunna lägga ut texter och bilder.

Vi vill också att medlemmarna själva kommer med bidrag. Plocka fram mobilkameran och plåta den glada som gjorde hole.in-one, eller kompisen som halkade ner i Golfströmmen eller bara en trevlig gruppbild på kompisarna i bollen.

Mejla ditt bidrag till: ola.idenstedt@bdtv.se
Så ser vi till att lägga ut på hemsidan.